Logo Anveli Dental

Комплекс Анвели Медикъл
Дентална клиника & естетична хирургия

Звено по лицево-челюстна хирургия

Звено по лицево-челюстна хирургия

Оперативните блокове в изчистен стил са разделени със стъклени прегради, които се скриват по време на интервенции. Тук се намира и рецепцията на комплекса, както и достъпът до градината, която позволява да се отпуснете преди и след интервнциите.

Секция по имплантология

Секция по имплантология

Блокът по дентална хирургия е замислен и създаден според изискванията на имплантологичните опрации. Антибактериалните материали, използвани в строителството, както и модерната система за цялостна стерилизация гарантират безупречна хигиена. Анвели инвестира много в оборудване за дентална хирургия, което позволява сигурно и прецизно лечение. След денталната хирургична интервенция, пациентът е трансфериран в звеното по протетика.

Секция трансплантация на коса

Секция трансплантация на коса

Трансплантацията на коса се извършва в операционно помещение, което също е оборудвано с модерна система за цялостна стерилизация. Роботизираното оборудване за трансплантация на коса е най-модерното до този момент. То предоставя възможността да се намали времето на интервенцията, както и интеграция на присадките на 96%.

Процедури по подмладяване на лицето

Анвели 27 : Звено по хирургия

Секция дентално протезиране

Секция дентално протезиране

Благодарение на отвор,който е директно в лабораторията, пробите и корекциите на протетичните конструкции са незабавни. С помощта на 3д скенер и на интраорална камера, резултатите излизат директно на екраните в лабораторията. Анвели Дентал в София е единствената структура кабинет/лаборатория, която оптимизира тази система. Без съмнение, в най-скоро време и други дентални центрове ще бъде установена тази система, предвид огромния й успех.

Зъботехническа лаборатория: AnveLab

Зъботехническа лаборатория: AnveLab

Зъботехнчиеската лаборатория е напълно оборудвана за дигитална работа. Много лаборатории и клиники разполагат с част от това оборудване, но АнвеЛаб разполага с пълното оборудване в България. За интериора допринасят огромните въздухоотводни тръби, които позволяват опресняването на 300м3 въздух в минута.

Секция Зъболечение и Ортодонтия

Секция Зъболечение и Ортодонтия

За лечението на естествени зъби, кабинетът разполага с локален рентгенов апарат за незабавна и прецизна диагностика. Този кабинет също така е оборудван за обеззаразяване от тежки метали, като старите пломби могат да бъдат отстранени без опасност за пациента или за терапевта. Секцията разполага също така с кабинет за естетична дентална медицина, в който се извършват избелването на зъби и поставянето на фотополимерни фасети, както и ортодонтско лечение.

Анвели 30

Анализ и експертиза

Анализ и експертиза

Звеното по анализ и медицинска експертиза е съставено от един експерт и един дентален лекар, които са свързани пряко с центъра в Швейцария. Тяхна задача е да анализират правят анализите на панорамните рентгенови и скенерни снимки, които получават от пациенти от целия свят, желаещи план на лечение и оферта. Анвели е известна с качеството на своите анализи, които позволяват да се избегне максимално промяната на плана на лечение на място.

Административен център

Административен център

Административният център е секцията, която обединява вашите събеседници преди и след лечението. Те осъществяват връзката между пациенти и лекари.

Градина и SPA

Градина и SPA

Със СПА центъра и градината, посетителите и пациентите имат на разположение места за отдих за всеки сезон.